top of page

Häät Floridassa

Kirkollisessa vihkitoimituksessa ja avioliiton siunauksessa pariskunta haluaa tulla Jumalan kasvojen eteen pyytämään siunausta ja varjelusta yhteiselle taipaleelleen. Seurakuntamme haluaa olla mukana rohkaisemassa pariskuntia sitoutumaan elämän kestävään kristilliseen avioliittoon.

 

St. Andrew’s-kirkossa voi järjestää sekä pieniä intiimejä vihkitilaisuuksia että parinsadan hengen häitä. Yleisimpiä paikkoja avioliiton solmimiselle tai sen siunaamiselle ovat rannat, rantapaviljongit, yksityiskodit sekä muut juhlatilat. Seurakunta perii vihkimisistä ja siunaamisista toimitusmaksun sekä mahdollisen kilometrikorvauksen.

Vihkivalojen uusiminen

 

"Minä sinua rakastan silloinkin, jos ehdimme vanhuuden ikään." (Juha Tapio)

Seurakuntamme pastori toimittaa myös niin kutsuttuja vihkivalojen uusimisia. Tämä juhla ei ole oikeudellinen toimitus, vaan tilaisuus, jossa kiitetään avioliitosta, puolisosta ja rakkauden lahjasta sekä pyydetään yhteisille tuleville vuosille siunausta.

Tilaisuutta voi viettää kirkossa, kotona, rannalla tai erityisessä juhlapaikassa. Vihkivalojen uusimisessa toimitusmaksu on sama kuin vihkimisessä / avioliiton siunaamisessa.

Lisätietoja: @gmail.com
bottom of page