Kirkkosali

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan viikon kohokohta. Saamme tulla yhteen Jumalan kasvojen eteen. Saamme yhdessä tuoda Hänelle kiitoksen, esittää Hänelle pyyntöjämme, tulla Hänen siunaamakseen. 

St. Andrew’s-seurakunta kokoontuu lähes vuoden jokaisena sunnuntaina viettämään suomenkielistä jumalanpalvelusta tai messua. Muutamina sunnuntaina vuodessa vietämme kaksikielistä jumalanpalvelusta yhdssä englanninkielisten seurakuntalaistemme kanssa. 

Sanajumalanpalveluksissa laulamme virsiä ja hengellisiä lauluja, kuulemme Jumalan sanaa ja sen selitystä ja rukoilemme yhdessä. Sunnuntaimessua eli ehtoollisjumalanpalvelusta vietämme joka toinen viikko ja kirkollisina juhlapyhinä.

Joka sunnuntai suomalaisen jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntasalissa on tarjolla kirkkokahvit, joskus syömme myös yhteisen lounaan. Seurakuntalaisten toivotaan olevan aktiivisesti mukana toteuttamassa kirkkokahveja.  Tervetuloa mukaan keittiökomiteaan tai vaikka vain kerran kaudessa auttamaan keittiön puolella ja kirkkokahvituksessa! 

Sunnuntaijumalanpalvelus on juhla, jonka saamme tehdä yhdessä. Joka sunnuntai tarvitsemme seurakuntalaisten apua erilaisissa luku- ja järjestelytehtävissä, kolehdin keruussa, ehtoollisavustuksessa ja keittiössä. Soitto- ja laulutaitoisia kaivataan kuoroon ja solisteiksi. Kun tulet mukaan palvelemaan, sunnuntaijuhla Herran kunniaksi muuttuu usein itsellesikin entistä merkityksellisemmäksi.